4
8
6
5
9
7
3
2
1

 

 

 

 

 

 

 

 
 

Παρουσίαση 

Απόλυτη αδρεναλίνη

  Κάθε καινούργιο μοντέλο Mazda είναι και μία νέα έκφραση της φιλοσοφίας Zoom-Zoom: Είναι μία σύνθεση διορατικής κατασκευής, εμπνευσμένης σχεδίασης και ζωηρών επιδόσεων. Το νέο Mazda RX-8 συνεχίζει να είναι το ποιο αντιπροσωπευτικό αυτοκίνητο της φιλοσοφίας Zoom-Zoom, όντας το μοναδικό τετράθυρο & τετραθέσιο sport coupe μοντέλο με περιστροφικό κινητήρα.
  Οι δυναμικές και μυώδεις σχεδιαστικές γραμμές, η απόλυτη δύναμη του αναβαθμισμένου κινητήρα και η εξαιρετική οδική συμπεριφορά του Mazda RX-8 προκαλούν στον κάθε οδηγό την επιθυμία οδήγησης του αυτοκινήτου. Ξεκινώντας από τον ζωηρό περιστροφικό κινητήρα RENESIS και καταλήγοντας στις πανέξυπνα σχεδιασμένες πόρτες με το αντίθετο άνοιγμα, το Mazda RX-8 είναι μία δυναμική πρόσκληση για να απολαύσετε την κάθε διαδρομή.
  Το Mazda RX-8 είναι σχεδιασμένο και κατασκευασμένο από ανθρώπους επηρεασμένους από τα ιδανικά και τις αξίες του Zoom-Zoom. Αδιαμφισβήτητα πρόκειται για ένα ξεχωριστό μοντέλο το οποίο δεν έχει όμοιο: μοναδική σχεδίαση, εξαιρετική κατασκευή. Πραγματικά είναι μια κατηγορία μόνο του!