4
8
6
5
9
7
3
2
1

 

 

 

 

 

 

 

 
 

Παρουσίαση 

Η πρώτη γενιά του Mazda3 προσέφερε νέα επίπεδα οδηγικής απόλαυσης όπως επίσης και εξαιρετική ποιότητα κατασκευής. Η εμπορική επιτυχία του μοντέλου 1ης γενιάς μεταφράστηκε σε 1.8 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως ενώ κατέκτησε και 90 διεθνή βραβεία.

         Το νέο Mazda3 ενισχύει τα χαρακτηριστικά του προηγούμενου μοντέλου θέτοντας νέους κανόνες στην κατηγορία, με την sport σχεδίαση, την δυναμική οδική συμπεριφορά και τις τεχνολογικές καινοτομίες που διαθέτει.

        Η εξέλιξη του νέου Mazda3 επικεντρώθηκε γύρω από τον οδηγό και πιο συγκεκριμένα στην οδική συμπεριφορά και στην οδηγική απόλαυση που προσφέρει το αυτοκίνητο. Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε επίσης στις νέες τεχνολογίες ασφαλείας, εξοικονόμησης καυσίμου και μείωσης καυσαερίων.

        Το νέο Mazda3 είναι πραγματικά μια ξεχωριστή επιλογή που θα καλύψει, με το παραπάνω, κάθε προσδοκία και απαίτηση, προσφέροντας παράλληλα μια απολαυστική εμπειρία οδήγησης.

        Έλαβε την κορυφαία βαθμολογία ασφάλειας των 5 αστέρων από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Αξιολόγησης Καινούριων Αυτοκινήτων (Euro NCAP).

         Η Mazda Motor Corporation ανακοίνωσε πως το πρωτοποριακό σύστημα παύσης κινητήρα (i-stop) της εταιρίας, κέρδισε το Βραβείο «2010 Automotive Researchers’ and Journalists’ Conference of Japan (RJC) Technology of the Year.»